Witam wszystkich

,
W niedzielę 29.11.2020 strona zostanie wyłączona ze względu na pracę mające na celu aktualizacje strony.
Obecnie strona bazuje na systemie zarządzania treści w wersji sprzed 12 lat, wiąże się to z tym, że strona "pracuje" wykorzystując technologię z tamtego okresu. Pojawiają się informację, że wsparcie dla nich może wygasnąć i nasza strona przestałaby działać.
Długo zastanawiałem się nad kwestią nowej strony lub zaktualizowania obecnej, zdecydowałem się jednak na aktualizację ze względu na zachowanie wszystkich danych na stronie.
Obecny CMS jest kompromisem pomiędzy artykułami, forum, shoutboxem czy galerią. Na obecną chwilę na ma darmowego takiego system oferującego takie komponenty.
Ze względu na to postanowiłem zaktualizować stronę do najnowszej wersji.
Wiąże się to z tym, że strona będzie niedostępna przez okres minimum ok 2 tygodni.
Aktualizacja wniesie nową szatę graficzną, wszystkie dane, konta użytkowników i hasła, zdjęcia zostanę zachowane.
Cześć modyfikacji, które wprowadziłem przez lata zniknie, wiąże się to z tym, że zależy mi na jak "najczystszej" wersji systemy, by jak to miało miejsce do tej pory nie blokowało mnie przed dalszymi aktualizacjami.
Mam nadzieję, że nowa strona będzie spełniać wszystkie wasze oczekiwania.
W ramach porządków, wszystkie konta nieaktywne lub takie które nie logowały się dłużej niż dwa lata, zostały skasowane.
Pozdrawiam,
Tomasz.
Scalony z 16 grudzień 2020 17:44:22:
Z wielką radością informuję, że aktualizacja strony dobiegła końca.
Proces aktualizacji został przeprowadzony przez kolegę ze Słowacji - jednego z głównych deweloperów naszego systemu. Cieszę się, że od razu zdecydowaliśmy się wynająć profesjonalistę do przeprowadzenie tego procesu, bo po drodze nie obeszło się bez problemów.
Wszystkie dane z poprzedniej wersji zostały zachowane.
Moim zadaniem było dostosowanie nowego szablonu, oraz konfiguracją całej witryny. Mam nadzieję, że nowa wersja strony przypadnie Wam do gustu.
W związku z aktualizacją, proszę by wszyscy obecnie zarejestrowani użytkownicy zmienili hasło na nowe.
Problemy które znajdziecie, ewentualne sugestie zmian, co dodać, co usunąć proszę zgłaszać na forum w odpowiednim dziale.
Zapraszam do korzystanie ze strony.
Pozdrawiam,
Tomasz.