O nie! Gdzie jest JavaScript?
Twoja przeglądarka internetowa nie ma włączonej obsługi JavaScript lub nie obsługuje JavaScript. Proszę włączyć JavaScript w przeglądarce internetowej, aby poprawnie wyświetlić tę witrynę, lub zaktualizować do przeglądarki internetowej, która obsługuje JavaScript.

Forum dyskusyjne

Rozpocznij nowy wątek
Użytkownicy, którzy uczestniczyli w dyskusji: Marian65, zenek, Radek,

Wycieczka na pochylnie

Ostatnia aktualizacja 12 dni temu
zenekzenekNowicjusz
Dodano 18 dni temu
Cześć !
Zapraszam 31.05.2026 na pochylnie.
Trasa: Węzina, Dłużyna, Jelonki i wzdłuż Kanału Elbląskiego do pochylni Buczyniec. Stamtąd przez Lepno, Buczyniec, Domki do Rychlik i przez Marwicę, Nowe Dolno, Krzewsk do Elbląga. Po drodze zrobimy przerwy w odpowiednich miejscach, w odpowiednim czasie w zależności od tempa jazdy i potrzeb grupy. Tylko mi nie zamulać i nie przedłużać🤣 a kilometrów będzie około +- 65
Ruszamy o 9.30 a zbiórka przy rondzie Bitwy pod Grunwaldem (dawny Opel, obecnie Comoda & Yayco).
Howgh🪶🚴🪶
Styl jazdy: Niedzielny
RadekRadekUżytkownik
Dodano 15 dni temu
Zenku spełniasz moje wieloletnie marzenia - jazda wzdłuż pochylni "pod prąd" - nigdy tego nie dokonałem - brakowało mi odwagi. Czy pomyślałeś ile osób jest w stanie podjechać do pochylni Oleśnica czy Buczyniec? Nie sądzę by było więcej niż 5 "stopek" + oczywiście Krzysiek B . Z przyjemnością z Tobą pojadę i mam propozycję dla słabszych bikerów (żeby uratować wycieczkę): kto nie czuje się na siłach niech pojedzie ze mną z Jelonek przez Rychliki i do Buczyńca a potem wzdłuż pochylni w dól. Mam wielką nadzieję, że się mylę i ja oraz wszystkie "stopki" wraz z przyjaciółmi masowo pojedziemy trasą wyznaczoną przez Ciebie.
Pozdrawiam Radek
Rower: FELT NINE COMP Styl jazdy: Four cross
Marian65Marian65Weteran
Dodano 15 dni temu
Ten post również miał być żartobliwy i dowcipny ? Myśli
Masz szczególne poczucie humoru.
Rower: Accent Nordkapp, Orbea Sate Styl jazdy: Turystyka
RadekRadekUżytkownik
Dodano 15 dni temu
Informuję, że nie poprowadzę dzisiaj słabszej grupy STOP
@Marian65 - Ponad rok temu Komendant zalecił podział grupy na mocnych i słabszych i obranie dla tych drugich łatwiejszej trasy. Chciałem to dzisiaj zrobić ale twój komentarz sprawił, że dziękuję EGR za piękne 14 lat wspólnej jazdy i żegnam.
Radek
Rower: FELT NINE COMP Styl jazdy: Four cross
zenekzenekNowicjusz
Dodano 14 dni temu
Wycieczka na pochylnie odbyła się w typowej rowerowej pogodzie, trochę deszczu, słońca trochę więcej a najwięcej oczywiście dobrych humorów. Było nas 14 osób i wszystkim dziękuję za wspólnie spędzony czas. Pozdrawiam
Styl jazdy: Niedzielny
Marian65Marian65Weteran
Dodano 12 dni temu
Dzięki wszystkim za fajne towarzystwo, a Zenkowi za dobrze przemyślaną wycieczkę, trasa, postoje i atrakcje - super. 14"stopek" wyjechało, na Buczyniec drogą terenową podjechało i jeszcze nawet wrócili na rowerach. Tak więc twierdzenie, że u Stopowców tylko 5-ciu jest wstanie podjechać uważam za nieprawdziwe. Było super a kto nie był niech żałuje Figielek
Rower: Accent Nordkapp, Orbea Sate Styl jazdy: Turystyka
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum.
możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum.