WaldicSeniorDodano
16 lat temuPojawiła sie zakładka Bikemap. Dobry pomysł, bo można prześledzić trasę. Ale pojawia sie pewna wątpliwość. Czy wycieczki tam przedstawione to rysunek admina, czy zrzut tracka GPS? Bo odległości podawane przez mapę mają się nijak do tych na głównej stronie :bezradny: BTW, podobny serwis, ale chyba wieksza integracja z GPS -
www.gpsies.comRower: 3x sampchamalemam + 2 bidony + 3 dzwonki Styl jazdy: Niedzielny
KomendantAdministratorDodano
16 lat temuMapki sa zrzutami tras rowerowych z GPS-a Piotra S. i tylko tych tras na których Piotr był obecny. Długości tras podawanych przez GPS Piotra różnią się od podawanych na stronie, głównie na minus z tego powodu, że Piotr włącza urządzenie w miejscu zbiórki i wyłącza w miejsu zakończenia wycieczki. Ja podaje kilometry od domu do domu. Statystyka podawana przez Bikemap dotyczy tylko i wyłącznie wycieczek Piotra a nie całej grupy.
Zamieściliśmy zrzuty z GPS-a Piotra na stronie do ewentualnego wykorzystanie przez osoby zainteresowane, np do organizowania własnych wycieczek.
Prawdę mówiąc mam wątpliwości, czy będą chętni aby z tego korzystać i czy to jest potrzebne. Może pojawią się jeszcze inne opinie w tym temacie. Być może po pewnym czasie zrezygnujemy z tego pomysłu, aby nie zaśmiecać naszej strony niepotrzebnymi informacjami.
Pozdrawiam
Rower: GIANT Squadron Styl jazdy: Turystyka
KazimierzSeniorDodano
11 lat temuPopieram pozostawienie tras GPS na stronie.
Wg mojej wiedzy, korzystają z nich turyści rowerowi nie tylko z Elbląga.
Rower: UNIBIKE Expedition Styl jazdy: Turystyka
AndrzejFanatykDodano
11 lat temuCzy to jest konkurent Garmina, czy coś innego - nowszego? :bezradny:
Rower: GIANT Tourer i KTM LIFE DISC Styl jazdy: Turystyka