Przychodzi czas, że sezon rowerowy wchodzi w końcową, jesienną już fazę i pora pomyśleć o zakończeniu sezonu:
W trym roku sezon podsumujemy w:
Miejsce: Gospodarstwo Agroturystyczne VITALIS w Zastawnie. Termin: 5/6 listopada 2011 (sobota/niedziela) Koszt: tylko uroczysta kolacja - 60 zł, kolacja + nocleg + śniadanie - 120 zł Uczestnictwo: ilość uczestników nie jest ograniczona Zapisy: już można się zapisywać deklarując czy z noclegiem, czy tylko kolacja Opłata: będę zbierał w terminie do 23 października.
Wiadomość dodana
W związku z koniecznością potwierdzenia rezerwacji imprezy w Zastawnie i moim wyjazdem na urlop w dniu 1.10. proszę bardzo
o szybsze zgłaszanie swojego udziału. Jeżeli ktoś nie jest zdecydowany czy kolacja z noclegiem czy tylko kolacja, to tę decyzje można pozostawić na później. Teraz najważniejsze jest zgłoszenie udziału. Będę wdzięczny za informację do 30-go września br.
Wiadomość dodana
Potwierdziłem rezerwację w Ekofarmie Vitalis. Lista dla chętnych jest w dalszym ciągu otwarta, zapraszam
Więcej szczegółowych informacji jak zwykle na Forum w temacie "Sprawy Organizacyjne".
Wiadomość dodana
Na najbliższej wycieczce w niedzielę 23.10 zbieram składkę od uczestników zakończenia sezonu w Zastawnie.
Wiadomość dodana.
Prośba do fotoreporterów niedzielnych wycieczek. :fotka:
Zgodnie z tradycją przygotowuję płytkę DVD na której znajdą się zdjęcia z naszych wycieczek różnych autorów. Płytki będą wręczone na zakończeniu sezonu w Zastawnie .
Fotografów chętnych do umieszczenia swoich zdjęć we spólnym albumie z sezonu 2011 proszę o dostarczenie wybranych ( najlepiej na płytkach CD) zdjęć do mnie, w terminie max do czwartku ( 20 października br). Mój telefon 607 923 733
Rower: GIANT Squadron Styl jazdy: Turystyka
Edytowany przez Komendant dnia 24-10-2011 18:36, 13 lat temu
Jaka fajna wiadomość :D
Jeśli nie dyskwalifikuje mnie to, że na kolejnych wycieczkach z powodu kontuzji nie będę, to zgłaszam ogromną chęć uczestnictwa :hura:
Mam to szczęście, że ostatnio koło Agnieszki się "kręcę" - głównie na stronie - stąd też patrze szczególnie co Aga piszę !
Przepraszam Zbyszku, ale całkiem precyzyjnie będę mógł powiedzieć trochę później. W tej chwili jest to kolacja - bez noclegu !
Rower: GIANT Tourer i KTM LIFE DISC Styl jazdy: Turystyka
Edytowany przez Andrzej dnia 22-09-2011 13:58, 13 lat temu
Tak jak prosiłem, przy deklaracjach uczestnictwa proszę podawać czy tylko podsumowanie i uroczysta kolacja, czy również nocleg ze śniadaniem.
Jest to bardzo ważne ze względów organizacyjnych. Możemy się umówić, że jak nie podajecie, że tylko kolacja to traktuję jako pobyt z noclegiem.
Rower: GIANT Squadron Styl jazdy: Turystyka
Edytowany przez Komendant dnia 22-09-2011 10:47, 13 lat temu
Mnie też proszę dopisać:luzik: , ale póki co, deklaruję się na uroczystą kolację:), a co będzie z noclegiem i śniadaniem:bezradny: poinformuję w najbliższym czasie(okok)
Rower: tour de France , GIANT DEFY 4 Styl jazdy: Turystyka
Edytowany przez Violeta dnia 23-09-2011 01:47, 13 lat temu
Ja to się dopiero cieszę, że będzie Aga i Wioleta - takie dziewczyny przy których bankowo traci się głowę - sprawdzone !!!
Szczęście moje będzie pełne, gdy wybiorą właściwy wariant w/g tradycji, tj.kolacja, nocleg i śniadanie !
Bo tak naprawdę chodzi o to, aby dłużej cieszyć się i być razem !!!
Edytowany przez Andrzej dnia 25-09-2011 19:58, 13 lat temu
Darecki_EB zgłasza swoją skromną osobę. Z powodów zdrowotnych nie mogłem zadeklarować się wcześniej.
Będę jedynym sztywniakiem na tej wesołej imprezie ;)
Wg obecnych planów - bez noclegu.
Wszystkich pozdrawiam :)
Rower: Merida Crossway TFS, Cube LTD Comp Styl jazdy: Turystyka
Rozumiem, że rowerem jeszcze nie jeździsz, ale jest lepiej ? "Sztywność" - tu nie będzie przeszkodą, bo środków znieczulających i
rozluźniających będzie wystarczająca ilość.
P/s Aga - Ty się rozpraw z tym wirusem bo Vitalis tuż, tuż!
możesz przeglądać wszystkie wątki dyskusji na tym forum. możesz rozpocząć nowy wątek dyskusji na tym forum. nie możesz odpowiadać na posty w tym wątku dyskusji. nie możesz rozpocząć ankietę na tym forum. nie możesz dodawać załączniki w tym forum. możesz pobierać załączniki na tym forum.